viernes, 8 de octubre de 2010

Araña editorial en la Feria del Libro de Frankfurt

La directora general del Llibre, Arxius i Biblioteques de la conselleria de Cultura, Silvia Caballer, ha inaugurat el stand institucional de la Generalitat en la major fira comercial de llibres del món, la Fira del Llibre de Frankfurt (Frankfurter Buchmesse), i la Comunitat Valenciana estarà present. Enguany se celebra la 62ª edició.

La Fira del Llibre de Frankfurt és un esdeveniment molt important a nivell internacional des del punt de vista editorial, ja que en ella es desenvolupen importants activitats relacionades amb el sector, com a negociacions entre llibreters i editorials, venda de drets a tot el món etc. Es tracta del major punt de trobada de tot el món de la indústria editorial: es reuneixen més de 7,300 expositors de 100 països, 299.000 visitants i més de 10.000 periodistes.

La directora general del Llibre, Silvia Caballer, ha explicat que "com ja va ocórrer l'any passat i en altres fires internacionals com Bologna Children's Book Fair 2010 (Itàlia) i la recentment celebrada Fira Liber, els editors valencians acudiran, col·lectivament, amb un stand institucional de la Generalitat".


No hay comentarios:

Publicar un comentario